Sluit [X]   
 

Koningin Wilhelmina van Oranje Nassau in 1914: brengt bezoek op Fort bij Edam

© 1999-2017, René G.A. Ros
Laatst gewijzigd 15-3-2017

Algemeen - Mobiel & Layar

Webbrowser

Deze website is zonder aanpassingen te bekijken met de webbrowser van smart phones, met name de iPhone en iPad.
Op de iPhone en iPad met iOS 4 met twee vingers slepen, om langere pagina-delen te bekijken.

Layar toon Augmented Reality / Toegevoegde realiteit

Met een gratis applicatie voor iPhone, Android, Symbian en BlackBerry mobiele telefoons kan je om je heen kijken en op je telefoonscherm zien waar de forten liggen en enige informatie erover krijgen. Over het beeld van de camera in je telefoon wordt afgebeeld in welke richting forten en andere gebouwen van de Stelling te vinden zijn.

Deze techniek heet Augmented Reality of Toegevoegde Realiteit. Je telefoon moet hiervoor GPS, kompas en camera functionaliteit bevatten. Zonder camera werkt Layar wel in Kaart en Lijst schermen maar beperkt in het Realiteit scherm.

Om het te gebruiken download en installeer je de gratis Layar applicatie op je telefoon. Start, na het installeren van Layar, en zoek op 'stelling' om vervolgens de Stelling-laag te openen en om het bij je favorieten te plaatsen.

Er is ook een Nieuwe Hollandse Waterlinie-laag beschikbaar, zoek daarvoor op 'waterlinie'.
De goede werking en snelheid is afhankelijk van beschikbaarheid en signaalsterkte van een datanetwerk (3G) op de locatie waar u zich bevindt.

De Stelling-layer in Layar is als pilot ontwikkeld in samenwerking met Finiware.

RSS Feed met nieuws over de Stelling Stelling van Amsterdam Twitter Stelling van Amsterdam op sociaal netwerk Facebook Doc.centrum Stelling van Amsterdam op LinkedIn
Stelling van Amsterdam op foto-site Instagram Stelling van Amsterdam op foto-site Flickr Stelling van Amsterdam op foto-locatie site Panoramio Stelling van Amsterdam op video netwerk YouTube Stelling van Amsterdam op Layar Reality Browser voor smartphones

www.stelling-amsterdam.nl wordt verzorgd door particuliere experts en is geen website van een overheid.
Gebruik door commerciële partijen alleen met voorafgaande toestemming. Geen toegang voor bestuur/medewerkers Stichting Mega.
Stelling van Amsterdam. Een stadsmuur van water.
UNESCO Werelderfgoed sinds 1996
FMTraining - Trainingen en cursussen voor gebruikers en ontwikkelaars van FileMaker (Advertentie)
 
 
 
Bloed geven, jouw bloed kan levens redden. (Advertentie)