Sluit [X]   
 

Directeur Albert van der Lugt in 2006: benoemt tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

© 1999-2017, René G.A. Ros
Laatst gewijzigd 29-4-2017

Colofon - Dankwoord

AlgemeenInformatieIllustratieServer

Dank aan de Faculteit Aard- en Levenswetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam (FALW) voor het beschikbaar stellen van de ruimte op de web-server van maart 1998 tot mei 2003. Met name operator Jos van Wezel en zijn opvolger Remy Zandwijk voor de technische ondersteuning.

Van mei 2003 tot en met april 2007 werd de hosting op een server verzorgd door en in samenwerking met Wouter Stoof en Remy Zandwijk. De FALW verzorgde ruimte voor de server.

Van april 2007 tot februari 2012 was de webserver Citadel van Stichting Mega in gebruik welke door Remy Zandwijk werd beheerd.
De server was een Sun Fire X2200 M2-server, 2 dual-core 1,8 Ghz AMD Opteron-processors model 2210, twee mirrored 320 Gb harde schijven met Solaris OS 10. De FALW verzorgde ruimte voor de server.

Sinds februari 2012 wordt gebruik gemaakt van virtual hosting bij Host Europe GmbH. En sinds mei 2016 wordt gebruikt gemaakt van virtual hosting bij TransIP.
Remy Zandwijk verzorgd nog steeds het systeembeheer voor deze Citadel II server.

RSS Feed met nieuws over de Stelling Stelling van Amsterdam Twitter Stelling van Amsterdam op sociaal netwerk Facebook Doc.centrum Stelling van Amsterdam op LinkedIn
Stelling van Amsterdam op foto-site Instagram Stelling van Amsterdam op foto-site Flickr Stelling van Amsterdam op foto-locatie site Panoramio Stelling van Amsterdam op video netwerk YouTube

www.stelling-amsterdam.nl wordt verzorgd door particuliere experts en is geen website van een overheid.
Gebruik door commerciële partijen alleen met voorafgaande toestemming.
Stelling van Amsterdam. Een stadsmuur van water.
UNESCO Werelderfgoed sinds 1996
'Kennismaken met de Stelling van Amsterdam' is een interactief e-book over de Stelling. (Advertentie)
 
 
 
'Kennismaken met de Stelling van Amsterdam' is een interactief e-book over de Stelling. (Advertentie)